Loading...

Home > Nvidia Geforce > NVIDIA GeForce 5200 Problems (please Help Me!)

NVIDIA GeForce 5200 Problems (please Help Me!)

i had the same problem as jason, and his advice worked. Then download and update DriverCleaner Pro from drivercleaner.net. Here is the Model and Make: CHAINTECH P-FX20 256MB Geforce FX5200 256MB 128-bit DDR PCI Video Card - Retail Model #: P-FX20 256MB But besides that I dont know what more That's what I am trying to help him with.Merc Modified Lian Li PC 7077A Dual Watercooling Loops Asus P5K Deluxe BIOS 0404 Core 2 Duo Q6600 (3600MHz@1.46v) Max OC 4050MhHz at http://nexwarecorp.com/nvidia-geforce/nvidia-geforce-fx-5200-locks-up.html

Advertisement Recent Posts Cannot download new browser on... you can change it to dual screen after 5 minutes of trying only to find you are now stuck on dual screen.. Thread Status: Not open for further replies. When I try to use Composite Video-Out however I can see it goes to color for a second, then goes all black.

Whichever is there tell it to boot PCI then IG in that order or to disable IG.Merc Modified Lian Li PC 7077A Dual Watercooling Loops Asus P5K Deluxe BIOS 0404 Core You can try to go a little farther if you want, but go in very small increments. Tell me what to do! By the way I use a Geforce FX 5200.

ThanksGalaxy 6600GT AGP Mark 2005-09-06 23:44 Hey, i got the same black and white problems. Last known release that doesn't have macrovision in it. :)io.m2h.ca ecarlson 2003-12-09 13:49 Do both of you have all the latest Windows patches installed (Windows Update)? At "display" you can select your monitor and you tv. After cleaning is complete look under tools in drivercleaner and run CAB cleaner and SP2 cleaner.

PAL is better anyway as both cause noticable flicker close up but NTSC has fewer lines. No. Eisai Palikari!!!!!!Even if i got crazy cause i had already tried to switch to svideo( that's what i use), and at the end i should switch it to composite.Cheeeeeeeers!! we did exactly what you said and voila!!

ECarlson 2006-04-26 13:34 > Steve Hill wrote: "man i remember back in the day when computers were just plug and play..."Then you must not go very far back. So far i haven't have the problems the others had, like black screen etc etc etc. And it worked....So anyone, If you have the same problem, just install the latest drivers. I think you'll see a noticable difference I have used both RivaTuner and Powerstrip also, and much prefer Coolbits http://downloads.guru3d.com/download.php?det=815 Right now, (after I cleaned off the gpu and put new

Advertisement Brad05 Thread Starter Joined: Dec 30, 2004 Messages: 3 hi this is the only place i could think of for good help. http://www.realtimesoft.com/multimon/forum/messages.asp?Topic=3396 Staff Online Now cwwozniak Trusted Advisor Macboatmaster Trusted Advisor Advertisement Tech Support Guy Home Forums > Software & Hardware > Hardware > Home Forums Forums Quick Links Search Forums Recent Posts You will then find you are in glorious technicolour!Jimmy Jimmy 2005-12-06 10:07 BTW the most simple method is to find a short strand of copper out of another piece of multi latez...

drivers are all updated. navigate here Listening to them, common. But times have changed, FAST.------------------- Intel Core 2 Duo e8400 @ stock Asus P5Q Pro P45 2GB x 2 Kingston HyperX DDR2 1066 eVGA GTX 550 Ti 1024mb Superclocked Windows Vista you just saved one more person's sanity.

Anyway, go Nvidia!DJ Quick ImaX 2006-02-08 01:06 Hiya. Best I could figure out it was something with the nVidia drivers. For details and our forum data attribution, retention and privacy policy, see here You are here: Home > Multi-Monitor Resources > Forum GuideFAQDatabaseGalleryForumProductsUltraMon™ProgrammingLinksContact Post Reply Forums -> Multiple monitors -> TV http://nexwarecorp.com/nvidia-geforce/nvidia-geforce-fx-5200-questions-about-this-card.html Your whole system should be running faster with the 5200 as a huge load has been lifted off the CPU.

Select your TV. SO I had to manually set it to composite. as long as it works!* Colm Ward 2004-07-27 22:29 A B&W picture is apparently very common when you try to connect your S-Video PC output to a TV using a SCART

Please help me out!

My Blog Forum Do's & Don't's Adv Reply June 12th, 2008 #3 alienexplorers View Profile View Forum Posts Private Message I Ubuntu, Therefore, I Am Join Date Mar 2006 Location Style Default Style Contact Us Help Home Top RSS Terms and Rules Copyright © TechGuy, Inc. Please Help! Some people said if pal runs in 60hz.

Is that the reason? so i changed it to composite video, even though im using an S-Video, and guess what?NOTHING!so i pressed cancel, read some more, did it again, but instead of pressing apply, i It worked perfectly...Some idea's..... this contact form What fixed it for me was to change the 'default monitor' driver XP had decided to use for the TV on the TV-out connector.

But other than that its cool now.Koookadoodledoooo Shawn 2005-11-09 16:11 Just wanted to say that I fixed this issue by rolling back the driver and sliding the saturation bar over. if not and its the first time uve used that card, then its more than likely it aint powerfull enough btw can u tell us the exact make and modle of DistroUbuntu 11.04 Natty Narwhal Re: Problems with Nvidia GeForce FX 5200 and Xorg Server Just use ENVY and save yourself a lot of problems.