Loading...

Home > Outlook 2002 > Outlook 2002 Test E-mail Fails

Outlook 2002 Test E-mail Fails

Post that error, and you'll get a quick answer.Just a guess, but it's probably your antivirus causing problems. I am at a loss to figure this one out and, as usual, look forward to help from the experts and geniuses here. You can use the tweak tools here to assign an MTU to the nic card on your system of 1492 (or lower, depending on the results of the above command). · Although it is newer than my 2002, I don't have any discs for it (should I get into a bind) so I suppose I should be uninstalling the 2003 version. have a peek at these guys

I havent had any problems with it and when I reformatted my PC and went through the setup via BBR's FAQ.I keep getting an error when I try to send an so I can not yet try the suggestions. I can do everything but send email.When trying to send email normally it doesnt give an error it just timesout and quits.Thanx in advance... · actions · 2003-Aug-27 9:11 pm · Enjoy!

Tacos. Fios down in Tampa [FrontierCommunications] by tarp0n352. Comcast does appear to be fully operational as far as the test message goes. drcarl drcarl, Jun 27, 2009 #13 drcarl Sergeant UPDATE – SUNDAY June 28, 2009 Well, I must have done SOMEthing right.

or read our Welcome Guide to learn how to use this site. Please verify the Email Address Field."The error I get when I try to actually send a real message is: "Task: 'pop.verizon.net': Sending reported error (0x80042108) The operation timed out waiting for So I changed the incoming back to 110 and I was able to send and receive.Good luck.Jim 0 Kudos Posted by mkcm ‎03-05-2013 04:43 PM Visitor Member Since: ‎03-05-2013 Posts: 2 I think part of my problem was some spotty Yahoo service, though I was having the same problem with gmail.

Everyone's Tags (1): SOLV Reply 0 Kudos All Forum Topics Previous Topic Next Topic 4 REPLIES tcmits Contributor Posts: 8 Registered: ‎10-25-2013 Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe Highlight Print Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site. We looked on the unofficial sky user website and people are posting that it is the new server causing the problems and more worryingly that sky are not allowing non sky view publisher site ARGHHhhhh!

I've read that that test isn't reliable. can anyone help?Thanks! I guess while I await further help, I’ll update Office and…I don’t know…be glad my Blackberry is working and getting mail? Or used the wrong case (upper or lower) in one character in your password? · actions · 2003-Aug-28 1:11 am · Turbonuimjoin:2003-02-14Los Angeles, CA

Turbonuim to Pekay Member 2003-Aug-28 1:11 am

I used to get emails from Verizon complaining about it, but tech support was no help and finally the emails stopped coming. · actions · 2003-Aug-28 12:00 pm · Pekayjoin:2003-05-16Philadelphia, PA

http://forums.xfinity.com/t5/Email-Web-Browsing/Can-t-send-email-using-Outlook-2002/td-p/1606121 TIA Dr Carl drcarl, Jun 25, 2009 #10 drcarl Sergeant nuther update: Looks like I screwed it up...now I am back to the same error message where it appears that That'll be easy I think. THIS SERVER REQUIRES AUTHENTICATION.....

And the profile I created works just fine now! More about the author I let the update agent interrogate my system and it recommended some patches and SP3. Same problem on my phone when using my home wifi. My AccountSearchMapsYouTubePlayGmailDriveCalendarGoogle+TranslatePhotosMoreShoppingFinanceDocsBooksBloggerContactsHangoutsEven more from GoogleSign inHidden fieldsSearch for groups or messages PC Advisor Phones Smartphone reviews Best smartphones Smartphone tips Smartphone buying advice Smartphone deals Laptops Laptops reviews Laptops tips Best

Yahoo and Gmail…receive but can not send. Search Site Back Shop My Offers Change Your Bundle Upgrade Your Speed Add TV Channels Special Deals About Fios Fios Availability Fios Internet Fios TV Fios Digital Voice Accessories Move drcarl, Jun 27, 2009 #11 jrumj Private E-2 Sorry for the delay in responding I've been super busy.... check my blog I got rid of the two non-working profiles which I set-up with Control Panel \ Mail, and now have only ONE profile.

via the YahooPops utility. The only reason a test message should fail is authentication with the server. I have tried all sorts of combinations.

No Multi IP for Residential Cox users [Cox] by xymox1581.

I'm curious to know if that fixes it too! But comcast is fully operational....?.. Have you tried changing the settings in the Outbound Server tab on thedialogue accessed via the More Settings button?Most often it requires login to the POP server before sending; there is once your in the Advanced feild, go to the Outgoing Server Tab, and setup SA with your UN/PW.let me know what happends.[text was edited by author 2003-08-28 00:24:21] · actions ·

disabled) Home network - DLink Router XP Pro, SP3 No software firewall (including Window's firewall which is off) Thank you in advance. The Comcast account is the only one that is fully functional. Best HD DVR [CharterSpectrum] by RoadZOmbie360. news all should work.Mail me on [emailprotected] if you require further help.

Someone, anyone, PLEASE help me???? !!!!! I am shocked by Comcast's contract structure! [ComcastXFINITY] by jonquiljo5565. All the inputted information is correct.I have tried manually entering the L\P for outgoing server instead of checking the "use same settings as my incoming mail server" and it does not Select "SSL"click "OK"and test email...

That is all you ever need know.My Development Blog Back to top #5 rpage1969 rpage1969 Topic Starter Members 4 posts OFFLINE Local time:07:47 PM Posted 20 January 2005 - 02:02 I had a similar problem and it turned out to be an interaction problem with Norton A/V. I do not have an issue with this account.Troubleshooting steps I've tried so far: * create only the Gmail account in Outlook, according to recommended settings. somtimes its on verizons end..

I cannot install SP1 or SP2 for Windows XP without it breaking functionality with two legacy programs that I use. What I keep getting back when I hit the “test account…” button: These tests are OK: --Establish network connection --find outgoing mail server (SMTP) --find incoming mail server (POP3) --Log onto I wonder if I must actually import the file, or if I can simply put a copy on the drive and tell Outlook where the file is...and associate Outlook with the drcarl Sergeant OK, so my old laptop crashed, someone gave me a new one, and now I am trying to recover.

The Full or Lite version?Do you use an email client? then, as you said.. and Bingo! All mail settings were healed!

drcarl, Jun 25, 2009 #9 drcarl Sergeant UPDATE: Not sure if I should start a new thread...some miracle occurred...I made a new Profile by way of Start, Control Panel, Mail... Configured both for sending and receiving of UDP and TCP packets.